DETAILED NOTES ON VERIFICARE ISTORIC AUTO

Detailed Notes on verificare istoric auto

Detailed Notes on verificare istoric auto

Blog Article

Cum verific numărul șasiului (VIN)? Numărul șasiului este structure din 17 caractere treatment identifică fiecare mașină în parte. Prima secțiune este formată din trei caractere (codul WMI) treatment identifică țara de origine, numele producătorului și tipul de caroserie. A doua secțiune (VDS) constă din cinci caractere și oferă informații despre dimensiunea și tipul motorului, sistemul de frânare, seria de mașini, modelul și stilul caroseriei. Ultimele nine caractere (VIS) se referă la anul de fabricație și la fabrica, cifra de Handle și numărul de serie al vehiculului. Cum verific kilometrajul unei mașini second hand? Retragerea kilometrajului este cea mai comună înșelătorie de pe piața de mașini 2nd hand. Cercetările arată că sixty five-eighty five% dintre vehicule au kilometraj invers.

Verificarea seriei sasiului este importanta deoarece acest cod poate oferi informatii despre istoricul masinii si poate dezvalui aspecte cruciale despre starea si legalitatea vehiculului.

Va rugam sa fiti informat ca acest site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web page-ul Net la nevoile dvs.

Vehiculele care au fost folosite ca taxi vor fi parcurs four hundred-five hundred,000 km. Comparativ cu vehiculele detinute de persoane fizice din acelasi an de design, kilometrajul lor va fi de cel putin doua ori mai mare. Vehiculele in leasing si cele de flote sunt mult mai usor de verificat. Majoritatea sunt vandute de firme de leasing care nu vor ascunde istoricul vehiculului de cumparator. Cand vine vorba de starea tehnica a autovehiculului, insa, nu poti fi sigur pana cand nu apasa aici verifici.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

Astfel, poti evalua starea generala a vehiculului si poti fi mai increzator in achizitia pe treatment urmeaza sa o faci.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria de sasiu sau codul VIN al masinii intr-o astfel de aplicatie on the internet. Intr-un timp scurt, vei primi un raport detaliat treatment reflecta configuratia si istoricul masinii SH.

Dupa ce este completata, cererea trebuie sa fie semnata si depusa la ghiseul Serviciului Rutier. Alaturi de cerere sunt necesare actul de identitate in first furthermore permisul de conducere in initial si copie.

Cu AutoDNA, vei avea la dispozitie toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta in achizitionarea unei masini 2nd-hand.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de day.

Este vital de mentionat ca, desi verificarea free of charge ofera o multime de informatii utile, exista anumite lucruri pe care nu le vei gasi in raportul gratuit. Pentru a obtine informatii mai detaliate, exista optiuni de enhance treatment iti ofera rapoarte mai finish despre istoricul unei masini.

Este important de mentionat faptul ca aplicatia RAR poate fi accesata cu usurinta de pe telefonul tau mobil, direct pe web site-ul oficial al Registrului Auto Roman. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si vei primi raportul complet si detaliat.

Te-ai intrebat vreodata cat de importanta este verificarea kilometrajului unui autoturism second hand? Ei bine, sa stii ca acest part este essential in procesul de cumparare a unei masini SH.

Report this page